AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini fare bastığını görmek

Kahve falında evini fare bastığını görmek

Kahve falında evini fare bastığını görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evini fare bastığını gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Kahve falında evini fare bastığını görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fareye bastığını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evi fare bastığını görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına delalettir.

Kahve falında evini sel bastığını görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının evini su bastığını görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının evini su bastığını görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına yorulur.

Kahve falında evin içini su bastığını görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evinin su bastığını görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir