AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin su bastığını görmek

Kahve falında evinin su bastığını görmek

Kahve falında evinin su bastığını görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında evinin su bastığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda kalıcı etki bırakabilirsiniz.

Kahve falında evine su bastığını görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Kahve falında evin içini su bastığını görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işarettir.

Kahve falında evin su bastığını görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evini su bastığını görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini su bastığını görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında evinin su bastığını görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir