AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evini su bastığını görmek

Kahve falında başkasının evini su bastığını görmek

Kahve falında başkasının evini su bastığını görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına inanılır.

Kahve falında başkasının evini su bastığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden veya bilginizden fayda sağlayabilecek kişilerle iş birliği içerisine girebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında evin içini su bastığını görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına delalet eder.

Kahve falında evinin su bastığını görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evini su bastığını görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalettir.

Kahve falında evine su bastığını görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının evini su bastığını görmek süzüleceğine, kısmetinin açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin su bastığını görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir