AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının evini su bastığını görmek

Kahve falında arkadaşının evini su bastığını görmek

Kahve falında arkadaşının evini su bastığını görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının evini su bastığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda abartılı tavırlar sergilememeye veya başkalarının sınırlarını aşmamaya dikkat edin.

Kahve falında arkadaşının evini su bastığını görmek makam ve rütbe edineceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evini su bastığını görmek kişinin fakirleşeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin su bastığını görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında evin su bastığını görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında evini su bastığını görmek herkes tarafından saygı göreceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında evin içini su bastığını görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, zenginliğini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında evine su bastığını görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir