AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareye bastığını görmek

Kahve falında fareye bastığını görmek

Kahve falında fareye bastığını görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, işlerin başına geçeceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunların bir bir çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında fareye bastığını gördüyseniz:

  • Eskiye bağlı kalmak zor olabilir.

Kahve falında fareye bastığını görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında evi fare bastığını görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evini fare bastığını görmek geleceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evini sel bastığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cin bastığını görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında suya bastığını görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeğe bastığını görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir