AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içini su bastığını görmek

Kahve falında evin içini su bastığını görmek

Kahve falında evin içini su bastığını görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, emrinde insan çalıştıracağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içini su bastığını gördüyseniz:

  • Duygusal yakınlıklarda şanslısınız.

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek büyük atılımlar yapacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evini su bastığını görmek büyük miktarda para kazanacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında evin içini su bastığını görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının evini su bastığını görmek fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, yeni mallara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin içine kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin su bastığını görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine alamet eder.

Kahve falında evinin su bastığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, belaya ve derde düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir