AnaSayfa / Genel / Kahve falında evine yıldırım düştüğünü görmek

Kahve falında evine yıldırım düştüğünü görmek

Kahve falında evine yıldırım düştüğünü görmek zorluklarının kalmayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, aylık gelirinin artacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında evine yıldırım düştüğünü gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Kahve falında evine yıldırım düştüğünü görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaca yıldırım düştüğünü görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine alamet eder.

Kahve falında üzerine yıldırım düştüğünü görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına işarettir.

Kahve falında eve yıldırım düştüğünü görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize yıldırım düştüğünü görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldırımdan kurtulmak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aziz yıldırımuı görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yıldırım şimşek görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir