AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca yıldırım düştüğünü görmek

Kahve falında ağaca yıldırım düştüğünü görmek

Kahve falında ağaca yıldırım düştüğünü görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, herkesin şaşırtılacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına delalet eder.

Kahve falında ağaca yıldırım düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz onların yerinde olsanız, sizin davranmayı seçeceğiniz yönde davranmayabilirler.

Kahve falında ağaca yıldırım düştüğünü görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize yıldırım düştüğünü görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında evine yıldırım düştüğünü görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine inanılır.

Kahve falında üzerine yıldırım düştüğünü görmek darlık içine düşeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında eve yıldırım düştüğünü görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına işarettir.

Kahve falında yağmur ve yıldırım görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalettir.

Kahve falında aziz yıldırımuı görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yıldırımdan kaçmak mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, dara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir