AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize yıldırım düştüğünü görmek

Kahve falında denize yıldırım düştüğünü görmek

Kahve falında denize yıldırım düştüğünü görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize yıldırım düştüğünü gördüyseniz:

  • Rollerin değişmesini sağlamak hoşunuza gidecek.

Kahve falında denize yıldırım düştüğünü görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında eve yıldırım düştüğünü görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine inanılır.

Kahve falında ağaca yıldırım düştüğünü görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, geçimin kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında evine yıldırım düştüğünü görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında üzerine yıldırım düştüğünü görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, rahatının ve gelirinin artacağına yorulur.

Kahve falında yıldırım şimşek görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldırım çarpması görmek sürekli ağlamaklı olacağına, dertlerine derman bulacağına işaret eder.

Kahve falında yıldırım çarpmak sevinçten adeta havalara uçacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir