AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine yıldırım düştüğünü görmek

Kahve falında üzerine yıldırım düştüğünü görmek

Kahve falında üzerine yıldırım düştüğünü görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine yıldırım düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı anlaşma veya planlar son dakika değişiklikleri ya da düzenlemeleri gerektirebilir.

Kahve falında ağaca yıldırım düştüğünü görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında evine yıldırım düştüğünü görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eve yıldırım düştüğünü görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında denize yıldırım düştüğünü görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerine yıldırım düştüğünü görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalettir.

Kahve falında yıldırımdan kurtulmak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldırımdan kaçmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldırım görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir