AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldırımdan kurtulmak

Kahve falında yıldırımdan kurtulmak

Kahve falında yıldırımdan kurtulmak uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, dış ticarete atılacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldırımdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce aslen ne istediğinizi bilmenizde fayda var.

Kahve falında yıldırımdan kurtulmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında ağaca yıldırım düştüğünü görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldırımdan kaçmak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında eve yıldırım düştüğünü görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldırım sesi duymak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, nimetin ve kazancın artacağına alamet eder.

Kahve falında yıldırım görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldırım şimşek görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize yıldırım düştüğünü görmek işsiz ise işe gireceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir