AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve yıldırım düştüğünü görmek

Kahve falında eve yıldırım düştüğünü görmek

Kahve falında eve yıldırım düştüğünü görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, başarılarının düşeceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, duygularını açığa vuracağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında eve yıldırım düştüğünü gördüyseniz:

  • Hemen belli cevaplar almayı beklememenizde fayda var.

Kahve falında eve yıldırım düştüğünü görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerine yıldırım düştüğünü görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet eder.

Kahve falında ağaca yıldırım düştüğünü görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında denize yıldırım düştüğünü görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evine yıldırım düştüğünü görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında aziz yıldırımuı görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldırımdan kurtulmak yaşam sevincinin geri geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldırım şimşek görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir