AnaSayfa / Genel / Kahve falında evine mobilya aldığını görmek

Kahve falında evine mobilya aldığını görmek

Kahve falında evine mobilya aldığını görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında evine mobilya aldığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Kahve falında evine mobilya aldığını görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni mobilya aldığını görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev mobilyası görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk mobilya görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında mobilya taşımak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kırık mobilya görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, bereketli yağmurlara alamet etmektedir.

Kahve falında güzel mobilyalar görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında mobilya satmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir