AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni mobilya aldığını görmek

Kahve falında yeni mobilya aldığını görmek

Kahve falında yeni mobilya aldığını görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, amaçlarına ulaşacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kindar olacağına, ancak yılmayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni mobilya aldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri yerine kendinizinkilere odaklanmalısınız.

Kahve falında yeni mobilya aldığını görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evine mobilya aldığını görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet eder.

Kahve falında eve yeni mobilya almak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni mobilya satın almak ayıplı yolara sapacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni mobilyalar almak sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni mobilya görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında yeni mobilya almak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirmizi mobilya görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir