AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev mobilyası görmek

Kahve falında ev mobilyası görmek

Kahve falında ev mobilyası görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kazancının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev mobilyası gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan sakının.

Kahve falında eve yeni mobilya almak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, endişe veren durumların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında ev mobilyası görmek yüzünü güldüreceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve mobilya almak kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mobilyalı ev görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, işinde itibar edineceğine delalet eder.

Kahve falında evde mobilya görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında mobilya masa görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni mobilya satın almak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında pembe mobilya görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, güzel sözler işiteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir