AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık mobilya görmek

Kahve falında kırık mobilya görmek

Kahve falında kırık mobilya görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına delalet eder.

Kahve falında kırık mobilya gördüyseniz:

  • Analitik zekanız diğerlerinden çok daha iyi çalışıyor.

Kahve falında kırık mobilya görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında evde mobilya görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında eve mobilya almak prestij kaybı yaşayacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eski mobilya almak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına delalettir.

Kahve falında mobilya atölyesi görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına alamet eder.

Kahve falında eve yeni mobilya almak dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında mobilya masa görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mobilya taşımak hayırlı kararlar alacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir