AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk mobilya görmek

Kahve falında koltuk mobilya görmek

Kahve falında koltuk mobilya görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, iftiraya uğrayacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk mobilya gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza bir araya gelebilir, programlar yapabilir veya eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında koltuk mobilya görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Kahve falında eve mobilya almak işlerin eski haline döneceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mobilya satmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni mobilya aldığını görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz mobilya görmek patron olunacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine yorulur.

Kahve falında bebek mobilyaları görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında mobilya bakmak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mobilya görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir