AnaSayfa / Genel / Kahve falında mobilya satmak

Kahve falında mobilya satmak

Kahve falında mobilya satmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, işlerinin karışacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mobilya satmak gördüyseniz:

  • Hatta, onlar sizden aynı taleplerde bulunabilirler.

Kahve falında mobilya satmak zengin için yoksulluğa, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalettir.

Kahve falında kirmizi mobilya görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında mobilya görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mobilya eşya görmek edilen duaların kabul olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mobilya mağazası görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına yorulur.

Kahve falında yeni mobilyalar almak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında mobilya masa görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mobilyaları değiştirmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir