AnaSayfa / Genel / Kahve falında mobilya taşımak

Kahve falında mobilya taşımak

Kahve falında mobilya taşımak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, bilgi ile donanacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalettir.

Kahve falında mobilya taşımak gördüyseniz:

  • Aslında görmezden gelinmesi gereken durumları detaylarına kadar ele alarak veya detayları öğrenmeye çalışarak hata yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında mobilya taşımak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, sıkıntının günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında mobilya bakmak rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında antika mobilya görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında eve yeni mobilya almak eğitim konusunda bir adım atılacağına, güzel haberler alacağına inanılır.

Kahve falında tahta mobilya görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya tabir olunur.

Kahve falında tozlu mobilya görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah mobilya görmek işlerinde berekete kavuşacağına, işini en iyi şekilde yapacağına tabir olunur.

Kahve falında mobilyaların yerini değiştirmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir