AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıçan yavrusu görmek

Kahve falında sıçan yavrusu görmek

Kahve falında sıçan yavrusu görmek zenginliğe, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, her istediğini alabileceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok doğru bir yol tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında sıçan yavrusu gördüyseniz:

  • Bazı iş bağlantılarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir.

Kahve falında sıçan yavrusu görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sıçan beslemek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıçan kovalamak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sıçan ve fare görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında sıçan fare görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında evinde sıçan görmek düşmanlarına da dost olacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında altına sıçan birini görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet eder.

Kahve falında sıçan ölüsü görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir