AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde polis görmek

Kahve falında evinde polis görmek

Kahve falında evinde polis görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine inanılır.

Kahve falında evinde polis gördüyseniz:

  • İstediğiniz insana tam olarak sahip olmanız mümkündür.

Kahve falında evine polis geldiğini görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine delalettir.

Kahve falında evinde polis görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine inanılır.

Kahve falında evin etrafında polis görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, büyük başarılara kazanılacağına inanılır.

Kahve falında evin önünde polis görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, kavgaların biteceğine alamet eder.

Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan polis görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, hastalıkların da kalıcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis asker görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis sapkasi takmak gayrimenkul işine girileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir