AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünde polis görmek

Kahve falında evin önünde polis görmek

Kahve falında evin önünde polis görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, geleceğinin parlak olacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bir fitne çıkarmaya, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında evin önünde polis gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesini istediğiniz konusunda gerçekçi olmalısınız.

Kahve falında evin önünde polis görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında evin önünde kar görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde kum görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde çukur görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalet eder.

Kahve falında evin önünde ayakkabılar görmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında evinin önünü temizlemek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında evin önünde çamur görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin önünde çok ayakkabı görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir