AnaSayfa / Genel / Kahve falında evine polis geldiğini görmek

Kahve falında evine polis geldiğini görmek

Kahve falında evine polis geldiğini görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, statü atlayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, geçimin kolaylaşacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında evine polis geldiğini gördüyseniz:

  • Bir fikriniz karlı bir maceraya dönüşebilir.

Kahve falında evine polis geldiğini görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve polis geldiğini görmek kendi işinin sahibi olunacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polisin eve geldiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ana baba sözü dinlemeye delalet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında polis görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin önünde polis görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinde polis görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinin evine geldiğini görmek karlı çıkacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evine haciz geldiğini görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir