AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde muz görmek

Kahve falında evinde muz görmek

Kahve falında evinde muz görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sağlığının yerinde kalacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde muz gördüyseniz:

  • Evinizde ailenizden kişileri ya da arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz.

Kahve falında evinde muz görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında muz salkımı görmek büyük bir projeye girileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına yorulur.

Kahve falında poşet poşet muz görmek prestij kaybı yaşayacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muz meyve görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına işarettir.

Kahve falında portakal ve muz görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine işarettir.

Kahve falında kabuklu muz yemek vefakar bir insan olunacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muz çilek görmek aileden ayrı kalınacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulur.

Kahve falında tarlada muz görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir