AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada muz görmek

Kahve falında tarlada muz görmek

Kahve falında tarlada muz görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, işinin de hep yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada muz gördüyseniz:

  • Ani tepki, hareket veya sözler ileride pişmanlık yaratabilir.

Kahve falında muz tarlası görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, iş kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada muz görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında muz çorap görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında muz saklamak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında dalında muz görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında soyulmuş muz görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz satın almak zarar gören insanlara yardım edeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında muzlu puding görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, güven kaybına uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir