AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu muz yemek

Kahve falında kabuklu muz yemek

Kahve falında kabuklu muz yemek borçlarının çoğalacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu muz yemek gördüyseniz:

  • Beklemediğin tersliklerle karşılaşabilirsin.

Kahve falında kabuklu muz yemek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına yorulur.

Kahve falında muz kabuğu görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz kabukları görmek hastalıkların kalmayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında muzlu puding yemek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında muz koparıp yemek pek çok fırsatı kaçıracağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına yorulur.

Kahve falında olgun muz yemek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, bereketli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında muz yemek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına delalettir.

Kahve falında sarı muz yemek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir