AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde maymun görmek

Kahve falında evinde maymun görmek

Kahve falında evinde maymun görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, maddi açıdan nefes alınacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kısmetinin de açılacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinde maymun gördüyseniz:

  • Belli konuları diğerlerinin değerlendirdiği şekilden farklı değerlendiriyor olabilirsiniz.

Kahve falında evinde maymun görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde maymun görmek fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında maymundan korkmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun beslemek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü maymun görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz maymun görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında üç maymun görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında uçan maymun görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir