AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç maymun görmek

Kahve falında üç maymun görmek

Kahve falında üç maymun görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında üç maymun gördüyseniz:

  • Tartışarak zaman kaybetmek yıpratıcı durabilir, kendinizi iyi hissettiğiniz şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında kanatlı maymun görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında maymun ve aslan görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında maymun suratlı insan görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maymunun doğurduğunu görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında maymunla konuştuğunu görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde maymun görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun yemek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş maymun görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir