AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde maymun görmek

Kahve falında evin içinde maymun görmek

Kahve falında evin içinde maymun görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, zarar edeceğine, eline geçen malları tutamayacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sorunların artacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde maymun gördüyseniz:

  • Hep onların aramasını beklemeyin.

Kahve falında evin içinde maymun görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, saadete ereceğine inanılır.

Kahve falında kafes içinde maymun görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında evinde maymun görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde ayna görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde saman görmek fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin içinde toprak görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde köpek pisliği görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde adam görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir