AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun beslemek

Kahve falında maymun beslemek

Kahve falında maymun beslemek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, canının sağ olacağına delalet eder.

Kahve falında maymun beslemek gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında evde maymun beslemek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun beslemek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yavru maymun beslemek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maymun beslediğini görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalettir.

Kahve falında maymun kakası görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymun adam görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında maymunla oynamak eldeki imkanların giderek azalacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında maymunu öpmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir