AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymundan korkmak

Kahve falında maymundan korkmak

Kahve falında maymundan korkmak Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, zorlukların biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, çok üzüleceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymundan korkmak gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol altında tutabilirseniz bazı tartışmalardan kaçınmanız mümkün olabilir.

Kahve falında maymundan korkmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında maymunun muz yediğini görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, adını kirleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafeste maymun görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, kırılan kalbin onarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzen maymun görmek mutlu zamanlar geçireceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maymun yemek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında maymun sevmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymunun doğurduğunu görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında maymun ve ayı görmek ayıplı yolara sapacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir