AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde çukur görmek

Kahve falında evinde çukur görmek

Kahve falında evinde çukur görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, işlerinin de rast gideceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında evinde çukur gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birlikleriniz gerçekten ümit verici olabilir.

Kahve falında evin içinde çukur görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde çukur görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında evinde çukur görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında evin önünde çukur görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla çukura düştüğünü görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında su çukuruna düşmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına alamet eder.

Kahve falında çukura düşmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir