AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin önünde çukur görmek

Kahve falında evinin önünde çukur görmek

Kahve falında evinin önünde çukur görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, aradığı kişiyi bulacağına, ufkunun açılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde çukur gördüyseniz:

  • Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var.

Kahve falında evin önünde çukur görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza rivayet eder.

Kahve falında evinin önünde çukur görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde çukur görmek fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak görgülü ve kültürlü olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine işarettir.

Kahve falında evinde çukur görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında evin önünde yeşillik görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin önünde kalabalık görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, problemlere çözüm bulunacağına işarettir.

Kahve falında evin önünü süpürmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir