AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukura düşmek

Kahve falında çukura düşmek

Kahve falında çukura düşmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çukura düşmek gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmek istediğiniz kişilerin özel hayatınıza veya iş yaşamınıza olumlu etkisi olmasına dikkat edin.

Kahve falında çukurun içine düşmek kuş gibi hafifleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında su çukuruna düşmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında derin bir çukura düşmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derin çukura düşmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında inşaat çukuruna düşmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çukur düşmek sohbetinin bozulacağına, stresini atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çukura düşmekten kurtulmak kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir