AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla çukura düştüğünü görmek

Kahve falında arabayla çukura düştüğünü görmek

Kahve falında arabayla çukura düştüğünü görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla çukura düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalı, değerli evrak, eşya v.b gibi şeylere sahip çıkmalı, çek, kredi, fatura v.b gibi ödemelerinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında arabayla çukura düştüğünü görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının çukura düştüğünü görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin çukura düştüğünü görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca yorulmaktadır.

Kahve falında çukura düşüp çıkmak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında lağım çukuruna düştüğünü görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın çukura düştüğünü görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında derin bir çukura düştüğünü görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına işarettir.

Kahve falında çukura düştüğünü görmek sıkıntıya düşeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir