AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin zilini çalmak

Kahve falında evin zilini çalmak

Kahve falında evin zilini çalmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, kendi işinin başına geçeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine yorulur.

Kahve falında evin zilini çalmak gördüyseniz:

  • Yürüyüşlere çıkıp biraz da spor yapabilirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Kahve falında evin zilini çalmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı zilini çalmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul zili çalmak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı zili çalmak zararın gittikçe daha da artacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına delalettir.

Kahve falında zilgit çalmak manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zil çalmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında zil görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir