AnaSayfa / Genel / Kahve falında zilgit çalmak

Kahve falında zilgit çalmak

Kahve falında zilgit çalmak hep onlara layık olmaya çalışacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına delalettir.

Kahve falında zilgit çalmak gördüyseniz:

  • Her an patlayıp hem kendinizi hem çevrenizi yakabilirsiniz.

Kahve falında evin zilini çalmak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zilgit çalmak mutsuz ve moralsiz olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zil çalmak ondan şifa göreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında okul zili çalmak etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işarettir.

Kahve falında kapı zilini çalmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı zili çalmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zilzal suresi görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir