AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul zili çalmak

Kahve falında okul zili çalmak

Kahve falında okul zili çalmak büyük başarı kazanacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, bolluk içinde yaşamaya, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işarettir.

Kahve falında okul zili çalmak gördüyseniz:

  • Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak.

Kahve falında okul zili çalmak yoksulluğa, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında okul zili görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, patlama noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında zil çalmak acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine delalettir.

Kahve falında kapı zilini çalmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin zilini çalmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, tabiri caizse can bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zilgit çalmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı zili çalmak hayat boyu desteği olacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir