AnaSayfa / Genel / Kahve falında zil görmek

Kahve falında zil görmek

Kahve falında zil görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, el açmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zil gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri ne kadar zorlarsanız istediğinizi almanız da o kadar zorlaşabilir.

Kahve falında telefon zili duymak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zil takıp oynamak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine inanılır.

Kahve falında okul zili çalmak önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine yorulur.

Kahve falında zil duymak sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zilzal suresi okumak zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı ziline basmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında zilgit çalmak eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında zil sesi duymak güç ve kudret sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir