AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin yerini bulamamak

Kahve falında evin yerini bulamamak

Kahve falında evin yerini bulamamak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, yurtdışına gidileceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında evin yerini bulamamak gördüyseniz:

  • Grup aktivitelerine veya bazı organizasyonlara katılmanız imajınızı güçlendirebilir veya ününüzü arttırabilir.

Kahve falında evin yerini bulamamak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında yatacak yer bulamamak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında gideceğin yeri bulamamak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdest alacak yer bulamamak hayallerin gerçekleşeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvaletini yapacak yer bulamamak manevi mutluluğu tadacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine delalettir.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında gideceği yeri bulamamak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına alamet eder.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir