AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alacak yer bulamamak

Kahve falında abdest alacak yer bulamamak

Kahve falında abdest alacak yer bulamamak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında abdest alacak yer bulamamak gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında abdest alacak yer bulamamak başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alacak yer aramak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abdest alacağını görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına tabir olunur.

Kahve falında alacak ev görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alacağını istemek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında birinden alacağını almak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet eder.

Kahve falında alacaklı birini görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında alacağını almak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, işlerinden feragat edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir