AnaSayfa / Genel / Kahve falında gideceğin yeri bulamamak

Kahve falında gideceğin yeri bulamamak

Kahve falında gideceğin yeri bulamamak onunla yeniden kavuşacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına rivayet eder.

Kahve falında gideceğin yeri bulamamak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren işlere kalkışabilirsiniz veya rekabet ortamlarına çekilebilirsiniz ya da sizden imkansız şeyler isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında gideceği yeri bulamamak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında gideceğin yeri bulamamak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yeri arayıp bulamamak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvaletini yapacak yer bulamamak maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında abdest alacak yer bulamamak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında oturacak yer bulamamak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında sınav yerini bulamamak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir