AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin yakıldığını görmek

Kahve falında evin yakıldığını görmek

Kahve falında evin yakıldığını görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, bir yere taşınmaya, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına yorulur.

Kahve falında evin yakıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarındaki değişiklikler nedeniyle sorun yaşanabilir.

Kahve falında evin yakıldığını görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında ayaklarına kına yakıldığını görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yüksek bir makama geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçına kına yakıldığını görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğe kına yakıldığını görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Kahve falında insan yakıldığını görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakılarak ölmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına delalettir.

Kahve falında kına yakılmış el görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ele kına yakılmak gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, fesada bulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir