AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına yakılmış el görmek

Kahve falında kına yakılmış el görmek

Kahve falında kına yakılmış el görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, endişelerini silip atacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kına yakılmış el gördüyseniz:

  • Dostlarınızın size vereceği öğütleri iyi dinleyin.

Kahve falında birinin eline kına yakıldığını görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kına yakılmış el görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalettir.

Kahve falında elinde kına yakılmış görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eline kına yakılmış görmek günahkâr olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kendi eline kına yakıldığını görmek gelirinin sürekli olacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının eline kına yakıldığını görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ele kına yakılmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir