Kahve falında insan yakıldığını görmek

Kahve falında insan yakıldığını görmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, evlerine dünürcü geleceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında insan yakıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda yanlış düşünceler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında insanların yakıldığını görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında insan yakıldığını görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakılan insan görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına rivayet eder.

Kahve falında kına yakılmış el görmek ağız tadının yerinde kalacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yakı görmek zengin bir hayat sürüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulur.

Kahve falında birinin eline kına yakıldığını görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarına kına yakıldığını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında evin yakıldığını görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir