AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarına kına yakıldığını görmek

Kahve falında ayaklarına kına yakıldığını görmek

Kahve falında ayaklarına kına yakıldığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarına kına yakıldığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz.

Kahve falında ayaklarına kına yakıldığını görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine işaret eder.

Kahve falında kına yakılırken görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçına kına yakıldığını görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına delalettir.

Kahve falında saça kına yakılmış görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, rahat nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında kına yakıldığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendine kına yakıldığını görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, anne baba duası alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline kına yakılmış görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir