AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakılarak ölmek

Kahve falında yakılarak ölmek

Kahve falında yakılarak ölmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, elinin bolluk göreceğine, kızgınlıkların geçeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakılarak ölmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Kahve falında yakılarak ölmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında soba yakıldığını görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında mum yakıldığını görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kına yakıldığını görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına yorulur.

Kahve falında kuran yakıldığını görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye işaret eder.

Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yakılan insan görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına delalettir.

Kahve falında ağıt yakıldığını duymak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir