AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe kına yakıldığını görmek

Kahve falında erkeğe kına yakıldığını görmek

Kahve falında erkeğe kına yakıldığını görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğe kına yakıldığını gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.Bu sebeple daha dikkatli ilişkiler kurmanızda yarar var.

Kahve falında erkeğe kına yakıldığını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saça kına yakılmış görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına delalettir.

Kahve falında kına yakılırken görmek sıkıntıların sona ereceğine, hasta ise iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine kına yakıldığını görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçına kına yakıldığını görmek kazancının da azalacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasına kına yakıldığını görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine kına yakıldığını görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında kına yakılmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir