AnaSayfa / Genel / Kahve falında ele kına yakılmak

Kahve falında ele kına yakılmak

Kahve falında ele kına yakılmak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında ele kına yakılmak gördüyseniz:

  • Herşeyi görmek kolay olmayabilir.

Kahve falında kına yakılmış el görmek büyük bir servete kavuşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında elinde kına yakılmış görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında eline kına yakılmış görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, rahatının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının eline kına yakıldığını görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi eline kına yakıldığını görmek sıkıntılardan kurtulmaya, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ele kına yakılmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinin eline kına yakıldığını görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, işinin başından ayrılmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir