AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin damına cıkmak

Kahve falında evin damına cıkmak

Kahve falında evin damına cıkmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, emrinde insan çalıştıracağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ailesini hem gururlandıracağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, yaşamının tazeleneceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin damına cıkmak gördüyseniz:

  • İş deki durumunuzu veya imajınızı etkileyecek adımlar atmadan önce, fikirlerinizi güvendiğiniz kişilerle paylaşmanızda fayda var.

Kahve falında evin damına cıkmak ihanete uğrayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin üstüne cıkmak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında evin catısına cıkmak ancak daha sonra sorunların aşılacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesine cıkmak bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında denizden cıkamamak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına rivayet eder.

Kahve falında dağa cıktığını görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında binanın üstüne cıkmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakal cıkmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir